h

Nieuws van de afdeling

17 augustus 2017

Buurtcampagne Baarn

Beste leden en politiek geinteresseerden, doordat de SP in onze gemeente een te klein ledenaantal heeft kunnen wij niet meedoen aan de volgende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maar 2018. MAAR wij kunnen WEL als activistische SOCIALE PARTIJ laten zien dat wij ook in Baarn wonen. Wij roepen daarom iedereen op mee te doen aan trainingen en scholingen om contact te maken met de inwoners van Baarn. Aanmeldingen bij de afdelingssecretaris SP Baar, Jan Muizelaar. Een bijlage is toegevoegd hoe trainingen er uit zien. Leden doe mee, zie of we nog aanwas kunnen melden voor het Nationaal Zorgfonds. DSW heeft al aangekondigd dat in 2018 de zorgpremie's omhoog gaan!!

Lees verder
5 mei 2017

Actie Nationaal Zorgfonds

Lees verder
27 maart 2017

Warme Maaltijd Baarn Socialistische Partij Baarn

Beste Burgers, vanuit het initatief 'Warme maaltijd in Baarn' deelt de SP u mede dat er bij Anke, Celine en Mariet nog steeds weggeefbakken in voortuinen staan. De adressen van de initiatiefnemers zijn; Elzenlaan 16, Roerdompstraat 16 en Prof. Fockema Andreaslaan 41. U kan hier nog steeds tussen 8.00 en 18.00 uur even kijken of u etenwaar kunt gebruiken!

Lees verder
21 maart 2017

SP Baarn

Foto: Sandra Mets

Dag beste SP stemmers in Baarn. Bij de Tweede Kamer Verkiezingen is gelukkig weer gebleken dat de democratie in onze stad een stevig fundament heeft! Maar liefst 5,9 procent van onze stad heeft op de SP gestemd. Gefeliciteerd.

Lees verder
13 maart 2017

Pak de MACHT, de koek is verkeerd verdeeld. Stem 15 maart SP

Foto: Ruud

Beste boeren burgers en buitenlui, er heerst een hoop onvrede in de lande. Dat is niet onbegrijpelijk. Wij voelen ons in de steek gelaten door instututen zoals Europa in Brussel en de laatste regering in Den Haag.

Lees verder
3 maart 2017

Bestuur SP Baarn bezoekt opname's zorgdebat.

Foto: SP

Donderdagavond 2 maart 2017 was er een groot debat over de zorg bij de AVRO TROS.

Lees verder

Pagina's

U bent hier